Tree Bar: Místo, kde to žije - Centrum Stromovka
Menu
Centrum Stromovka > Novinky > Tree Bar: Místo, kde to žije

Tree Bar: Místo, kde to žije

Tree Bar vyrůstá doslova uprostřed parketu.

Věděli jste, že na Letné najdete bar, v jehož středu se tyčí strom? Tento strom symbolizuje propojení Centra Stromovka s nedalekým parkem. A pro vás se může stát symbolem zábavy a odpočinku po nákupech či dobrém jídle. To místo se jmenuje Tree Bar. Naleznete ho, jak jinak, v samém srdci naší zóny PARKet.

Pokud se celé odpoledne couráte po obchodech, nakukujete, co je kde nového, a tašky se plní, možná zatoužíte po chvilce oddychu. Prostě si jen tak sednout, ulevit rukám i nohám a dát si kávu, čaj, koktejl nebo domácí limonádu. Anebo Letenský ležák, osvěžující nepasterizované jedenáctistupňové pivo, které nese etiketu Letné. Vyzkoušíte ho pouze tady, v Tree Baru.

Hledáte-li místo, kam zavítáte nejen po nákupech, ale i s obchodními partnery na neformální jednání, s partnerem či partnerkou na rande, je to právě tady. Pokud se k nám navíc vypravíte na koncert, divadlo pro děti nebo jiný doprovodný program, můžete se zde posadit, objednat si výborné drinky a sledovat přímo z baru, co se na pódiu děje. 

Ať už navštívíte Tree Bar z jakéhokoliv důvodu, věříme, že si zdejší pohodovou atmosféru užijete.