Rozbalte to s námi, otevíráme již 21.11.2019! - Centrum Stromovka
Menu
Centrum Stromovka > Novinky > Rozbalte to s námi, otevíráme již 21.11.2019!

Rozbalte to s námi, otevíráme již 21.11.2019!

Už jen jednou se vyspíme a je to tady! Centrum Stromovka otevírá ve čtvrtek 21. listopadu, a tak je na čase vám prozradit, na co se můžete těšit.

Tři dny, tři patra, tři vchody. A nekonečno zábavy. To bude slavnostní otvíračka Centra Stromovka, na kterou se můžete těšit už ve čtvrtek. Co vás v jednotlivých patrech čeká? Podívejte se:

1. patro

SAND ART. Písek, prsty a trocha kreativity. Přijďte povzbudit svou tvůrčí dušičku anebo se podívat, jak v kreslení do písku válí jiní.

JUMPIANO. Pokud vás při čtení tohoto slova napadlo, že se pravděpodobně jedná o skákání a hru na piano, máte pravdu. Zvládnete vyskákat Pro Elišku na klavír? Přijďte to zkusit.

2. patro

WOOD&WOOL. Víte, co vám brání být kreativní? Přesvědčení o tom, že nejste kreativní! Přijďte si vyzkoušet práci se dřevem a vlnou na tvůrčí workshop Wood&Wool.

FOTOKOUTEK. Jasně, bude! Pokud si chcete odnést na památku fotku s přáteli nebo rodinou, dorazte do druhého patra. Budeme tam pro vás. Chybět nebude ani soutěž na Instagramu o hodnotné ceny!

SILOVÁ AKROBACIE NA PARKetu. Ladní a všehoschopní. Minimálně, co se přítahů týče. Kromě dobrého jídla a pití se v PARKet zóně můžete těšit na vystoupení silových akrobatů.

DJ. Hudba musí být, bez ní to nejde. Mixážní pult a reprobedny najdete na druhém podlaží.

3. patro

KOUZELNÍK. Zajímalo vás, jestli přijde i kouzelník? Ano, přijde! Čeká na vás ve třetím patře.

ENDRU. Ondřej Havlík alias Endru je zpěvák, muzikant a beatboxer. Podivit se nad tím, jak neuvěřitelné zvuky je schopen vyloudit, se můžete v trojce.

AMUSEMENT PARK. Mladá a energická kapela složená z ostřílených hudebníků. Takoví jsou Amusement Park. Přijďte si je poslechnout do třetího patra.

QUICK CHANGE SHOW. Tohle není název pro půlhodinku, kterou každé ráno strávíte před šatní skříní, než vyrazíte do práce. Jedná se o kouzelnické představení plné rychlých výměn kostýmů a obleků, které vás nadchne. Těšit se na něj můžete v pátek a sobotu.

MALOVÁNÍ NA OBLIČEJ. Kromě jiných atrakcí bude pro nejmenší připraveno malování na obličej. Pokud chcete mít na chvíli doma tygříka, pandu, Spidermana nebo jakéhokoliv jiného oblíbence vašeho dítka, přijďte je nechat nabarvit.