Parkování v Centru Stromovka? Pro zákazníky, rezidenty i abonenty - Centrum Stromovka
Menu
Centrum Stromovka > Novinky > Parkování v Centru Stromovka? Pro zákazníky, rezidenty i abonenty

Parkování v Centru Stromovka? Pro zákazníky, rezidenty i abonenty


Všichni víme, jak je to s hledáním parkovacích míst ve velkých městech. Proto věříme, že následující článek o parkování v Centru Stromovka vás potěší. Nabízíme až 500 parkovacích míst pro návštěvníky, rezidenty Prahy 7 i ty, kteří chtějí svůj vůz na noc odstavit do bezpečí podzemních garáží.

Jak titulek napovídá, Centrum Stromovka nabídne tři druhy parkingu:

Pro návštěvníky a zákazníky

Jako návštěvník Centra Stromovka zaparkujete od 7:00 do 22:00. Pokud se chystáte do fitness centra FITINN, parkoviště pro vás bude otevřené od 5:45 až do půlnoci. Za první 2 hodiny nezaplatíte nic. Každá další hodina vyjde na 50 Kč.

Parkoviště umožní opakovaný vjezd. Pokud auto odstavíte na 2 hodiny, před vypršením doby odjedete a po čase se vrátíte, můžete opět parkovat bez poplatku. Máte k dispozici další 2 hodiny zdarma.

Pro rezidenty

Konec zoufalého kroužení ulicemi. V Centru Stromovka najdete od 6. ledna 2020 noční parkování pro rezidenty. Z celkových 500 míst jsme pro vás vyčlenili 150 parkovacích stání. Zaparkovat bude možné od 20:00 do 8:00 za jednorázový poplatek 20 Kč/noc. Sledujte naše stránky, co nevidět zveřejníme přesnou mechaniku nočního parkování.

Pro abonenty

Abonentní parkování bude k dispozici dříve, a to od 25. listopadu letošního roku. Jako abonent potřebujete abonentní kartu, kterou získáte v kancelářích správy Centra Stromovka.

Díky této kartě pro vás bude parkování k dispozici nepřetržitě. Cena abonentního parkování je 3500 Kč měsíčně a můžete ho smlouvou sjednat na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 měsíc. Platba bude probíhat formou měsíční fakturace (pro jednotlivce i firmy).

K výhodám abonentního parkování patří nejen neustálá dostupnost parkovacího místa, ale i možnost využít ho až pro 3 vozy. Jinak řečeno – na vašem parkovacím místě můžete parkovat jen vy, anebo umožnit parkování dalším 2 vozům a střídat se s nimi.

Máte-li jakékoliv dotazy k fungování parkovacích režimů, napište nám na e-mail Marek.Dorfl@cushwake.com. Bližší informace o parkování budou veřejně dostupné od 25.11.2019.