PARKet: Všechny dobroty na jednom místě - Centrum Stromovka
Menu
Centrum Stromovka > Novinky > PARKet: Všechny dobroty na jednom místě

PARKet: Všechny dobroty na jednom místě

Pamatujete si parket jen z tanečních? Přijďte k nám a seznamte se s naším unikátním PARKetem. Ukáže vám, jak se tančí mezi skvělými bistry s domácí kuchyní z celého světa.

Možná jste v našich příspěvcích na webu, na Facebooku nebo na Instagramu narazili na zmínky o takzvaném PARKetu. Co to je a co vás pod střechou Centra Stromovka čeká? Jedná se o ojedinělý koncept food zóny, který nabídne svým návštěvníkům gastronomické zážitky z celého světa.

Obklopeni atmosférou pouličního tržiště s vybranými gastro specialitami ochutnáte typické gruzínské jídlo, francouzské dortíky nebo neapolskou pizzu. To vše zapijete super kávou nebo magickým čajem. Anebo,  pokud máte raději pivo, se posadíte ve středu PARKetu v Tree Baru a dáte si jedinečný Letenský ležák.

V PARKetu pod střechou Centra Stromovka můžete ochutnat speciality těchto podniků: 

BOWLERS. Poke & Acai mističky na svačinu i jen tak.

CHEESE N’ BOAT: Sýrové lodičky přímo z Gruzie – tzv. chačapuri –, které jsou gruzínským národním jídlem.

COFFEE CUBE: Jaká má být káva? Má být pořádně hořká? Nebo trošku nakyslá? Přijďte to zjistit. Pokud zrovna nemáte chuť na kávu, vyberte si z mnoha jiných drinků nebo přijďte sezobnout menší slané i sladké občerstvení, které na míru pro podnik připravuje místní dodavatelka.

DA ANTONIO PIZZERIA NAPOLETANA: Pizza jako od babičky z Neapole, ale u nás na Letné.

HF PASTRY ACADEMY: Úžasné dobroty od vynikající cukrářky Helenky Fléglové. Ta je nejen peče, ale ve svých kurzech také učí, jak na to. Nejedná se o žádné klasické dorty, které znáte z cukráren. Naopak! Ochutnáte chuťově netradiční a oku lahodící francouzské dortíky.

ROLLS BROS: Rolovaná zmrzlina s nejrůznějšími přísadami, která se rozplývá na jazyku.

ROOTS BBQ: Křehké hovězí připravované na kouři, které ve smokeru tráví celé hodiny, aby nakonec skončilo v křupavé domácí housce.

RYBISTRO GRILL: Čerstvé rybí speciality od polévek až po saláty.

TEAYO! Magické umění čaje v moderním pojetí, fair trade a samozřejmě v bio kvalitě.

TREE BAR: Bar pod stromem, který nabízí zajímavé druhy piv včetně Letenského ležáku vyrobeného přímo pro PARKet. Kdo nefandí pivu, může ochutnat prosecco, míchané nápoje i oblíbené domácí limonády. Skvělé místo pro posezení s přáteli.

Kromě chuťových buněk ovšem PARKet útočí svou mimořádnou atmosférou i na ostatní smysly. Užijete si živá hudební vystoupení, show pouličních umělců, DJ sety rezidentních hráčů a zajímavý divadelní i jiný program pro děti. To všechno PARKet umí. Máme otevřeno každý den od 10 do 22 hodin. Přijďte.