Coffee Cube: Bratři z Kalifornie umějí dělat kávu, kterou Pražané milují - Centrum Stromovka
Menu
Centrum Stromovka > Novinky > Coffee Cube: Bratři z Kalifornie umějí dělat kávu, kterou Pražané milují

Coffee Cube: Bratři z Kalifornie umějí dělat kávu, kterou Pražané milují

V Coffee Cube dbají na skvělý servis i vynikající kávu.

Schválně se v centru Prahy zeptejte místních, kam zajít na nejlepší kávu v okolí. Vsadíme se, že název kaváren CoffeeCube zaslechnete vícekrát. Nejnovější z pěti provozoven najdete u nás v Centru Stromovka, kde jinde než na PARKetu. Na další tři kavárny pak můžete narazit ve Starém městě, jednu CoffeeCube mají i na Žižkově.

Na začátku byli dva bratři z Kalifornie a jejich touha provozovat stánek s kávou, která vykouzlí úsměv na tváři Pražanům spěchajícím do práce, ale i těm, kteří si jen tak užívají nakupování nebo procházku po městě. Díky píli a nadšení mladých českých podnikatelů s americkými kořeny se z jediného kávového stánku postupně stává stále oblíbenější a známější síť kaváren se skvělou pověstí.

Každá z pěti kaváren CoffeeCube má svou unikátní atmosféru, káva v nich ovšem všude voní stejně líbezně a také obdobně skvěle chutná. Spokojení zákazníci se ale do CoffeeCube nevracejí jen kvůli lahodné kávě, často si chválí i příjemné prostředí a nedají dopustit na milé baristy a baristky.

Lidem od kávovaru je jasné, že každý má svou kávu rád jinak. V CoffeeCube proto nemusíte mít obavu, že by nevyhověli vašim kávovým chutím. Nabídka je široká, vyberou si milovníci klasického espressa či flat whitu, ale i nadšenci do skořicového cappuccina.

Krom dobré kávy si v CoffeeCube vychutnáte i nějaký ten drink, víno či podomácku připravený zákusek. Na své si přijdou i ti z vás, kteří raději vymění klasické mléko za jeho rostlinnou variantu. V CoffeeCube zkrátka vědí, jakou kávu mají Pražané rádi. Stejně tak pamatují na to, že kouzelná atmosféra, milá obsluha a příjemné prostředí dokážou i z obyčejné návštěvy kavárny udělat neopakovatelný zážitek.

Zastavte se v CoffeeCube během vašich nákupů, odpolední procházky po Stromovce či letenské pláni a zkuste dobrou kávu s neopakovatelným zážitkem. Věříme, že se CoffeeCube stane útočištěm, v němž si vyčistíte hlavu a zapomenete na každodenní shon hlavního města.