Centrum Stromovka v Best of Realty - Centrum Stromovka
Menu
Centrum Stromovka > Novinky > Centrum Stromovka v Best of Realty

Centrum Stromovka v Best of Realty


Centrum Stromovka není jen dobrý soused. Je to 5.600 m2 moderních, prosvětlených kanceláří, terasy s krásným výhledem na hlavní město nebo 15.700 m2 pronajímatelných ploch pro 90 obchodů. Způsob, jakým se podařilo propojit různorodé plochy a umístit je do cípu vytížených ulic Veletržní, Strojírenská a Dukelských hrdinů, je unikátní. Jsme proto hrdí, že se můžeme zúčastnit soutěže Best of Realty a společně s ostatními se utkat o „české realitní Oskary“.

Prestižní soutěž Best of Realty se v letošním roce koná po jednadvacáté a v minulosti se jejími vítězi stalo například Centrum Černý most, obchodní centrum Arkády Pankrác nebo slavný Tančící dům. Projekty běžně soutěží v pěti kategoriích. Kromě obchodních center jsou to rezidenční projekty, nová administrativní centra, hotely a skladové a průmyslové areály.

Společně s Centrem Stromovka pak o titul architektonicky nejzajímavějšího obchodního centra soutěží rekonstrukce Obchodního domu Zlín či Korso Karviná.

Zajímá vás, jakým způsobem odborná porota rozhoduje? Hodnotí architektonické a urbanistické řešení, kvalitu revitalizace nebo šetrnost vůči životnímu prostředí. Jedním z parametrů je ale i úspěch, s jakým projekt vstoupil na trh s nemovitostmi. Vítězem se tak prakticky nikdy nestane projekt, který by nepřinášel výraznou přidanou hodnotu. O tom, kdo v konkurenci skvělých realitních projektů zvítězí, rozhodne devítičlenná odborná už 12. listopadu. Budeme rádi, když nám budete držet palce, nebo Centrum Stromovka přímo podpoříte svým hlasováním v kategorii Cena čtenáře, o jejímž vítězi rozhoduje právě veřejnost. Ještě jednou děkujeme za příležitost a těšíme se na slavnostní večer ve Fóru Karlín.“