Centrum Stromovka ocenili v prestižní soutěži - Centrum Stromovka
Menu
Centrum Stromovka > Novinky > Centrum Stromovka ocenili v prestižní soutěži

Centrum Stromovka ocenili v prestižní soutěži


Letošní ročník prestižní soutěže „Best of Realty – Nejlepší z realit“ už zná své vítěze. Centrum Stromovka si také odnáší cennou trofej, druhé místo v kategorii Obchodní centra. Jménem společnosti Lordship si ocenění velice vážíme a rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kteří se na projektu podíleli a po letech plných překážek jej dovedli do slavnostní otevření, které se koná 21. listopadu 2019.

Pro devítičlennou odbornou porotu v čele s Dr. Tomášem Drtinou (GfK Czech) bylo rozhodujícím kritériem při posuzování kvality nominovaných projektů rozvoj lokality, urbanistické a architektonické řešení včetně vnitřních dispozic, kvalita realizace a v neposlední řadě také úspěšnost na realitním trhu a ohleduplnost projektu vůči životnímu prostředí.

Soutěž „Best of Realty – Nejlepší z realit“ vznikla v roce 1999 a koná se pod záštitou Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN). Každoročně oceňuje nemovitosti realizované na území České republiky, které byly nově vybudovány či prošly zásadní rekonstrukcí. Na kompletní výsledky letošního 21. ročníku se můžete podívat na jejich webu.