Spouštíme parkování pro rezidenty - Centrum Stromovka
Menu
Centrum Stromovka > Novinky > Spouštíme parkování pro rezidenty

Spouštíme parkování pro rezidenty


Od pátku 3. 1. 2020 spouštíme v podzemních garážích Centra Stromovka parkování pro rezidenty. Pokud tedy máte status rezidenta na Praze 7 a platné oprávnění pro parkování v modrých zónách, můžete zaparkovat přímo u nás. Pro rezidenty jsme vyhradili 150 parkovacích míst. 

Rezidentní parkování bude možné každý den od osmi večer do osmi ráno, přičemž za celou noc zaplatíte jen 20 korun. V případě, že budete chtít z garáží vyjet až po osmé ranní, zaplatíte standardní parkovné 50 korun za hodinu. V případě rezidentního parkování totiž není možné uplatnit dvě hodiny zdarma před jeho začátkem ani po jeho konci (tedy od 18 do 20 hodin nebo od 8 do 10 hodin). 

Jak na to, pokud máte zájem o rezidentní parkování? 

V případě zájmu je nutné navštívit úřad Městské části Praha 7 (přesněji Výdejnu parkovacích oprávnění, kterou najdete hned v přízemí). Zde získáte písemné potvrzení, že máte nárok na rezidentní parkování. 

S tímto potvrzením potom dorazte za námi do kanceláří správy Centra Stromovka a my vám (oproti záloze 100 korun v hotovosti) vystavíme parkovací kartu. Nezapomeňte, že vaše nová rezidentní karta se váže na jeden automobil (respektive jednu SPZ). 

Více informací vám poskytneme právě v kancelářích správy Centra Stromovka (vstup z druhého patra ve výtahovém lobby) nebo na e-mailové adrese martina.novotna@cushwake.com