Rolovaná zmrzlina od Rolls Bros: Show a šikovné ručičky - Centrum Stromovka
Menu
Centrum Stromovka > Novinky > Rolovaná zmrzlina od Rolls Bros: Show a šikovné ručičky

Rolovaná zmrzlina od Rolls Bros: Show a šikovné ručičky

Maskotem zmrzliNOVÉHO kiosku je Pan Opičák.

Kopečkovou zmrzlinu nejspíš zná každý z vás. A většina z vás zná i točenou. Ale co rolovanou? Právě rolovanou zmrzlinu od značky Rolls Bros můžete ochutnat u nás na PARKetu. Je to pochoutka, kterou si zapamatujete na první dobrou.

Koncept rolované zmrzliny Rolls Bros vznikl v roce 2016. Jan Drbohlav, jeden z majitelů podniku, obrazně řečeno bouchl do stolu, připravil první chladné rolované pochoutky a vyrazil s jediným stánkem na tuzemské festivaly. Zkoušel, jaké příchutě návštěvníkům zachutnají, jaké si oblíbí, pro jaké se budou vracet a co vlastně profese zmrzlináře obnáší. I když to není žádný med (nebo led?), vytrval.

O rok později do společnosti jako brigádník přichází Vojtěch Pepř, který se později stává spolumajitelem. Firma roste a dvojice rolujících „bratří“ přijímá název Rolls Bros.

Do týmu v následujících letech přibývají další zmrzlináři – ano, většinou jsou to muži, i když pár dam se za pultem taky najde. Ať už se jedná o pány, nebo paní a slečny, všichni procházejí pečlivým praktickým školením. V něm se nejlépe ukazuje, že komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. V týmu tak zůstávají skutečně jen nejšikovnější z nejšikovnějších.

Šikovnost ale nestačí. Chce to špetku show, která rolovanou zmrzlinu odlišuje od klasických zmrzlinářství. Během čekání na sladkou dobrotu proto můžete sledovat, jak šikovným zmrzlinářům a zmrzlinářkám pod rukama probíhá čerstvé ovoce, křupavé sušenky, poctivá smetana a jogurt či kousky kvalitní čokolády. A vzniká právě vaše zmrzlina. Jen vaše.

Rolls Bros pro vás rolují každý den na PARKetu v Centru Stromovka.