Prvotřídní kultura za humny. Únorový PARKet s živou hudbou a divadélky - Centrum Stromovka
Menu
Centrum Stromovka > Novinky > Prvotřídní kultura za humny. Únorový PARKet s živou hudbou a divadélky

Prvotřídní kultura za humny. Únorový PARKet s živou hudbou a divadélky

Už nejednou jste se určitě přesvědčili, že na PARKetu vám nabízíme nejen zajímavé kulinářské zážitky, ale také skvělou zábavu. Ani v únoru tomu nebude jinak. O víkendech budete moct s dětmi tradičně vyrazit na dopolední divadélka. Odpoledne pak budou na značkách nachystáni špičkoví hudebníci. Ale dost už řečí, pojďte se seznámit s únorovým programem, ať vidíte, že vás netaháme za nos.

Dětská sobotní divadélka – vždy od 11:00 do 12:00

1.2. Myška Eliška – Stopy ve sněhu
8.2. Eva Hrušková – Šípková Růženka
15.2. Divadelní společnost Kejklíř – Hrnečku, vař!
22.2. Martin Matejka – Pojďte s námi do pohádky
29.2. Na houpačkách – Lev a myš

Živá hudba na PARKetu

1.2. 16:00-18:00 Next Big Things (sólo)
Gentleman v klobouku, s kytarou a pronikavým hlasem. Když spustí první píseň, upoutá publikum nezapomenutelným projevem a přívalem emocí. To je Alasdair Bouch. Charismatický britský muzikant žije v Česku skoro deset let a za tu dobu už tu odehrál řadu koncertů. Ve své tvorbě navazuje na tradiční anglické písničkářství založené na textech, nezapře ovšem ani vliv starého poctivého blues.

8.2. 17:00-18:00 Petra Ernyei
Dcera uznávaného hudebníka a banjisty Andreje Ernyeie už odmalička doprovázela otce na koncertech i zkouškách. Není proto překvapením, že se i její současná kariéra nese ve znamení hudby. Petra Ernyei je totiž jazzová zpěvačka tělem i duší – poprvé koncertovala v USA, zkušenosti nasbírala v Originálním Pražském Synkopickém Orchestru, projezdila celou Evropu.

Valentýnský dvojprogram
14.2. 18:00-20:00 Fuego Latino
15.2. 16:30-18:30 The Brownies (trio)
Vytáhněte svou drahou polovičku na nekonvenční večeři na PARKet a nechte si k tomu zahrát zvesela. V pátek, na svatého Valentýna vás čekají jazzem, funkem a radostí nabité rytmy v podání Fuego Latino. Bujarý latino temperament totiž strhne do tance i toho největšího mrzouta. O den později pak vystoupí The Brownies, jejichž hudební styl je sice trochu hůře definovatelný, zato podobně radostný a veselý.

22.2. 17:00-19:00 Ady Ferguson (duo)
Talentovaný anglický zpěvák z Londýna Ady Ferguson přijde s intimním akustickým vystoupením na pomezí blues, soulu, jazzu a folku, pouze za doprovodu kytary.

29.2. 16:00-18:00 The Brownies (duo)
Letošní rok jsme dostali den února navíc. Naštěstí připadl na sobotu, takže jej můžete strávit ve společnosti vašich oblíbených The Brownies, kteří tentokrát vystoupí jako duo.