Parkování u nás? První 2 hodiny zdarma, o víkendu 5 hodin! - Centrum Stromovka
Menu
Centrum Stromovka > Novinky > Parkování u nás? První 2 hodiny zdarma, o víkendu 5 hodin!

Parkování u nás? První 2 hodiny zdarma, o víkendu 5 hodin!

Parkování je problém, obzvlášť ve velkých městech. Přiznejte, kolikrát jste kroužili kolem dokola a snažili se najít jakékoliv vhodné místo, kam se se svým plechovým miláčkem vejdete? A kolikrát jste soptili, když se vám ani po několika kolech nepodařilo takové místo najít a museli jste zastavit stovky a stovky metrů od svého domu? Chceme vám parkování usnadnit. Podívejte se jak.

V Centru Stromovka najdete několikapatrové podzemní parkoviště s velkým počtem míst. Ve všední dny parkujete první 2 hodiny zdarma. Každá další hodina vás poté přijde na 50 korun.

O víkendu pak můžete v Centru Stromovka zdarma parkovat celých 5 hodin. A to už si u nás stihnete nakoupit, potkat se s přáteli na obědě, zajít na PARKet a zvládnete i kondiční procházku v parku Stromovka.

Často se nás také ptáte, jak velká auta k nám mohou vjet. Nebojte se, místa máme dost. Maximální výška pro vjezd na parkoviště v Centru Stromovka je 2,1 metrů a šířka vjezdu hned 3 metry. Samotné parkovací stání má na šířku 2,5 metru. Parkoviště je otevřeno každý den od 7:00 do 22:00.