Dětská divadélka jsou zpátky! - Centrum Stromovka
Menu
Centrum Stromovka > Novinky > Dětská divadélka jsou zpátky!

Dětská divadélka jsou zpátky!

Od soboty 13. 11. přivítáme na našem PARKetu (2. patro) zpátky dětská divadélka. Představení budou probíhat vždy v sobotu od jedenácti hodin a budou pro zákazníky zdarma. A na jaká představení se s dětmi můžete těšit?

13.11.2021 – Divadýlko z pytlíčku: O drakovi

Jedná se o čtyři krátké pohádky, které na sebe částečně navazují a tvoří tak ucelenou hru. Hlavní postavou je drak, který se chce ženit, ale při své pouti za nevěstou dojde k závěru, že jeho nápad nebyl až tak šťastný a celou akci vzdá. Loutky jsou tvořené z košťat, jsou dobře viditelné a podněcují dětskou fantazii. Celou pohádku provází píseň s jednoduchou melodií, která se stále opakuje a děti se ji mohou během představení snadno naučit.

20.11.2021 – Prima den: Jak to bylo Pohádko?

Úplně nové představení, krásné interaktivní dovádění s pohádkovým příběhem.

27.11.2021 – Eva Hrušková: Čert a Káča

Veselé i poučné kontaktní představení na téma známé čertovské pohádky s loutkami a písničkami. Děti nejsou jen diváky v hledišti, ale spolupracují s herci, zamýšlí se s nimi, a dokonce i vstanou ze sedadel a tím se stávají součástí pohádky.

04.12.2021 – Myška Eliška: Čert nikdy nespí

Tematické, interaktivní a zábavné představení s loutkami.

11.12.2021 – Divadlo Bořivoj: Klaunův vánoční stromeček

Klaunská inscenace o tom, jak si připravit takové krásné, opravdu veselé a šťastné Vánoce.

18.12.2021 – Dřevěné divadlo: Vánoce aneb cesta do Betléma

Loutkami hraný příběh o narození Ježíška, tak jak se v Českých zemích po staletí vypráví. Uvidíme v něm pastýře, anděla, Josefa s Marií, Krále Heroda, Tři Krále i samotného Ježíška. Adventní příběh pro celou rodinu.